Top

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το Επετειακό –  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο των GERnetic.

[rev_slider alias=”Seminar2018″][/rev_slider]

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα και τη συμμετοχή άνω των εκατό αισθητικών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Επετειακό – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο των GERnetic με θέμα:  «Η Γεροντολογία και η Γενετική στην υπηρεσία της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Olympia του art Hotel Royal Olympic, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

 

Ομιλητές ήταν έγκριτοι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές, επιστημονικοί συνεργάτες της Γαλλικής εταιρείας Labo Ger, των μικρομοριακών προϊόντων GERnetic. Πιο συγκεκριμένα οι:

Mrs. Perez Margarita ( Κοσμητολόγος – τεχνική εκπαιδεύτρια της Ισπανίας και συνεργάτης του Dr. Albert Laporte για 36 χρόνια), Mrs. Cayrey Corinne ( Κοσμητολόγος και τεχνική εκπαιδεύτρια των εργαστηρίων Labo Ger), Dr. Batista Tiago (Πλαστικός Χειρουργός και συνεργάτης των εργαστηρίων Labo Ger), Μrs. Michel Nathalie (Χημικός των εργαστηρίων Labo Ger).

 

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η κα  Αθανασία Κόλλια, Αισθητικός και Πρόεδρος της εταιρίας Bioger. Ακολούθησε η προβολή εντυπωσιακών video, με την ιστορία και το μέλλον της GERnetic Int, τη φιλοσοφία και τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής των καλλυντικών GERnetic, και τη σημασία της διάγνωσης.

 

Ακολούθησε η έναρξη του σεμιναρίου με ενδιαφέροντα θέματα, επιστημονικές εισηγήσεις, video, μελέτες περιπτώσεων, κλινικές μελέτες, κ.α.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα εξής: Παραδείγματα κύριων ανισσοροπιών στο σώμα που επηρεάζουν τις συνθήκες του δέρματος και οι λύσεις της GERnetic, Εργαλεία της GERnetic, Συστατικά και δραστικές ουσίες, οι δεσμέσεις της GERnetic για την Αποτελεσματικότητα, την Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Ικανοποίηση, Εστίαση στην ορομονική επίδραση (Στήθος, Κυτταρίτιδα, Ορμονική Ακμή), Βίντεο θεραπείας Στήθους, Μελέτη περίπτωσης σε εθελοντή, Παρουσίαση αποτελεσμάτων θεραπειών Στήθους, η GERnetic στον Ιατρικό κόσμο, οφέλη στη Χειρουργική επέμβαση, τις ιατρικές συσκευές και τις συσκευές ιατρικής αισθητικής, τρέχοντας άξονας ανάπτυξης και κλινικές δοκιμές, Εστίαση στην Πεπτική επίδραση ( Ρυτίδες, Χαλάρωση του Δέρματος, Μάτια, Λίπος), Μελέτες περιπτώσεων, Παρουσίαση αποτελεσμάτων Θεραπειών Προσώπου, Ερωτήσεις και απαντήσεις με τους εκπαιδευτές, ληκτικές ομιλίες, κ.α.

 

Στην συνέχεια της εκδήλωσης ομιλίες πραγματοποίησαν, η κα Ξένια Κόλλια Owner και General Manager της εταιρείας Feel Free powered by Bioger, καθώς και άλλοι ομιλητές που μετέφεραν στο κοινό τον ενθουσιασμό τους από τη συνεργασία με την Bioger και τα GERnetic.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκε ένα ενδιαφέρον video με τη ζωή και την επαγγελματική πορεία της Προέδρου της Bioger κας Αθανασίας Κόλλια στον κλάδο της Αισθητικής και τα επιτεύγματά της στον χώρο των επαγγελματιών καλλυντικών στην Ελλάδα.

 

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές κατά την διάρκεια των βραβεύσεων, όπου Αισθητικοί από όλη την Ελλάδα βραβευθηκαν για την αφοσίωσή τους και την πιστότητα στα καλλυντικά GERnetic, και προβλήθηκαν σχετικά video με testimonials.

 

Στο τέλος της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε ένα επετειακό event με την παρουσία και τη συμμετοχή δεκάδων Celebrities και μουσική συνοδεία με πιάνο και τραγούδια από τη Σοφία Βόσσου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και η παράδοση δωρων στην τυχερή, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε δώρο ένα νέο καταπληκτικό προιόν των GERnetic, η  GG Cream 30ml, κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με αντιγηραντικά στοιχεία, SPF και μκροσφαιρίδια χρώματος, ιδιαίτερα κατάλληλη και για βάση make-up.

b2b login