Top
Image Alt

Μέθοδος Gernetic

Η Μέθοδος

« Μέθοδος της GERnétic είναι η ομορφιά εκ των έσω »

Dr. Albert Laporte

Ιδρυτής των εργαστηρίων GERnétic Synthèse

Το δέρμα

Καθρέπτης της υγείας

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό και πρέπει να τρέφεται με ξεχωριστό τρόπο.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Δεν αποτελεί απλώς ένα εξωτερικό περίβλημα που περιέχει τα όργανα του σώματος. Είναι ζωντανός, δομημένος και σύνθετος οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων κυττάρων, τα οποία εξελίσσονται διαρκώς. Κάθε τετραγωνικό εκατοστό (cm2) περιέχει περίπου:

 • 6 εκατομμύρια κύτταρα – 5.000 αισθητήρες
 • 400 εκατοστά νευρικών ινών – 100 ιδρωτοποιούς αδένες
 • 100 εκ. αιμοφόρων αγγείων – 2 θερμικούς υποδοχείς
 • 15 σμηγματογόνους αδένες – 5 βολβούς τριχών

Μας προστατεύει από κάθε αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος: μικρόβια, μόλυνση, χημικά, ηλιακή ακτινοβολία…και αποτρέπει την αφυδάτωση των υποδόριων ιστών. Πέρα όμως από απλό προστατευτικό φράγμα, είναι πολύ σημαντικό όργανο του σώματος. Οι έρευνες στον τομέα της δερματολογίας και της κοσμετολογίας τόνισαν τη σημασία που έχει για τη συνολική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Οι ελλείψεις και εσωτερικές δυσλειτουργίες γίνονται ορατές μέσα από αισθητικούς παράγονες: φωτεινότητα, ελαστικότητα, απόχρωση του δέρματος… Το δέρμα αντανακλά το εσωτερικό του οργανισμού.

Το δέρμα απορροφά επιλεκτικά οτιδήποτε μικροσκοπικό. Αποτελεί, επομένως, μέσο διείσδυσης και διήθησης. Τα βασικά στοιχεία σε προσεκτικά υπολογισμένες ποσότητες μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα). Έτσι, συνεισφέρουν στην οργανική υγεία, η οποία αντανακλάται στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν και την ομορφιά και την αισθητική του προσώπου και του σώματος.

Η μοναδική μέθοδος της GERnétic αντισταθμίζει εσωτερικές ελλείψεις για τη βελτίωση ή εξάλειψη των εξωτερικών προβλημάτων, μέσω ενός μεγάλου εύρους δερμοκοσμητολογικών προϊόντων.

Ανάπλαση

Ήπια, αλλά αποτελεσματική

Κατόπιν έρευνας 40 ετών στην κυτταρική βιολογία κατέχουμε πλήρως τον τρόπο μεταφοράς ενεργών συστατικών μέσω του δέρματος.

Η μέθοδος της GERnétic International ενισχύει τη φυσική ικανότητα των κυττάρων του δέρματος να αναπλάθονται. Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων συνδυάζονται προκειμένου να στοχεύσουν σε συγκεκριμένα κύτταρα και να τα τροφοδοτήσουν με συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά. Αυτό οδηγεί, κατά εντυπωσιακό τρόπο, σε ανάπλαση και αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος, διασφαλίζοντας υγιές, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Ζωή

Η νεανική όψη δεν είναι απλώς ζήτημα εμφάνισης

Η μέθοδος της GERnétic προωθεί τον συνδυασμό ισορροπημένης διατροφής, χωρίς υπερβολές ή ελλείψεις, με τη χρήση διατροφοκαλλυντικών.

Ο υγιής τρόπος ζωής, ο καλός ύπνος και η τακτική σωματική άσκηση συμπληρώνουν αυτή τη μέθοδο, διότι συμβάλλουν στην αποστράγγιση, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος, τον μεταβολισμό και την εφίδρωση.

Δημιουργούμε ομορφιά εκ των έσω.

Τα ενεργά συστατικά

« Ένα πραγματικό κοκτέιλ υγείας για να απολαύσετε την ομορφιά σας στο έπακρον »

Dr. Albert Laporte

Ιδρυτής των εργαστηρίων GERnétic Synthèse

Οι ενεργές ουσίες μπορούν χάρη στο μέγεθός τους να απορροφώνται και να παρέχουν τροφή στα κύτταρα. Τα ενεργά συστατικά μας βρίσκονται σε αρμονία με τη σύσταση των ανθρώπινων κυττάρων, πράγμα που τους επιτρέπει να μεταφέρονται εύκολα μέσω του δέρματος.

Οι αποκλειστικές συνθέσεις της GERnétic International είναι ιδιαιτέρως πλούσιες σε συγκεκριμένες πρώτες ύλες κι εξασφαλίζουν ιδανικά αποτελέσματα ενάντια σε συγκεκριμένα προβλημάτα του δέρματος. Προέρχονται από φυτά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πεπτίδια και ευγενή έλαια, προσεκτικά επιλεγμένα.

Έχοντας ιδιαίτερη τεχνογνωσία στον τομέα της βιοτεχνολογίας, τα Εργαστήρια GERnétic Synthèse λαμβάνουν από τη φύση όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τα χρησιμοποιούν στις κρέμες και τις λοσιόν της GERnétic International. Προτεραιότητά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να παράσχουμε στα κύτταρα την πεμπτουσία όλων των ενεργών συστατικών. Κύριοι στόχοι μας είναι η παροχή τροφής και η διέγερση των κυττάρων.

Δημιουργία προϊόντων

Τα προϊόντα και οι μέθοδοι της GERnétic International ενδείκνυται για τις ανάγκες όλων των πελατών σε κέντρα ομορφιάς, κλινικές πλαστικής χειρουργικής, δερματολογικές κλινικές και παραϊατρικά κέντρα.

Οι μέθοδοι βασίζονται σε 3 βασικές αρχές:

 1. Χρήση πάντα πρωτοποριακών μεθόδων υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες εμπλουτίζουν τη σύνθεση των προϊόντων με όλο και πιο δραστικά φυσικά συστατικά.
 2. Αναζήτηση συνεργειών για βαθιά περιποίηση του δέρματος, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητά των θεραπειών.
 3. Διασφάλιση ύψιστης ποιότητας, ελέγχου και παρακολούθησης όλων των προϊόντων πριν,

κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή τους. Η εμφάνιση και η υφή των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς στην κάθε παραγωγή, λόγω των φυσικών

πρώτων υλών. Αυτές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σοδειά, την εποχή και τη θερμοκρασία παραγωγής. Αυτές οι μικρές διαφορές δεν επιδρούν στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων GERnétic International.

Τα Εργαστήρια συνδυάζουν οικογένειες βασικών συστατικών με ενεργά συστατικά, τα οποία προέρχονται από τον τομέα της βιοτεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα συστατικά που έχει δημιουργήσει η φύση. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, τα Εργαστήρια συνδυάζουν τα ακόλουθα συστατικά σε προσεκτικά μετρημένες δοσολογίες : αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια, βασικές βιταμίνες, λιπαρά οξέα από θαλασσινά εκχυλίσματα φυτών, λάδι ή γλυκερίνη, αιθέρια έλαια, ενεργά συστατικά από βιολογική ζύμωση, ενεργά συστατικά σε κάψουλες, υδρολυμένη πρωτεΐνη, φυτικά λιπαρά (ευγενή έλαια), ζωικά λίπη (κερί μέλισσας).

Τα προϊόντα μας είναι «Made in France» και πληρούν διεθνείς προδιαγραφές. Οι μέθοδοι παρασκευής των προϊόντων της GERnétic International, με χρήση αποτελεσματικών τεχνικών, ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές προϋποθέσεις, σύμφωνα με το πρότυπο των Κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, ISO  22716.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση των προϊόντων της GERnétic International επιλέγονται ενδελεχώς ως προς την ιδανική τους δράση, ασφάλεια, αγνότητα και ποιότητα.

Τα ισχυρά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν ενσωματωθεί με πολλή ευαισθησία και προσοχή στις συνθέσεις, σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να διασφαλίσουν μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά και / ή οφθαλμολογικά ελεγμένα.

Κάθε προϊόν, το οποίο εγκαταλείπει τη γραμμή παραγωγής και φτάνει στα χέρια του ειδικού συμβούλου της Gernétic ή του πελάτη του έχει υποβληθεί σε πολλαπλούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ποιότητά του.

Για να διασφαλιστεί η ποιότητά τους, όλα τα προϊόντα της GERnétic πρέπει να συντηρούνται μεταξύ 15°C και 24°C.

Διάγνωση

Κάθε πελάτης έχει συγκεκριμένο τύπο δέρματος και ξεχωριστές ανάγκες, οι οποίες πρέπει να αποσαφηνιστούν από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Πριν από κάθε πρόγραμμα περιποίησης GERnétic International, ειδικά όταν πρόκειται για νέους πελάτες, πρέπει να πραγματοποιηθεί συμβουλευτική συνεδρία, όπου θα τεθούν συγκεκριμένα ερωτήματα. Έτσι, θα γίνει κατανοητή η κατάσταση κάθε ατόμου, ο τρόπος ζωής του, η κατάσταση του δέρματός του και οι δυσανεξίες του.

Οι τύποι προβλημάτων του δέρματος, οι οποίοι είναι σημαντικό να προσδιοριστούν είναι οι εξής:

 • Θαμπό δέρμα   –   Γυαλάδες, μαύρα στίγματα
 • Αφυδατωμένο δέρμα   –   Απώλεια ελαστικότητας της δερμίδας
 • Υπερβολική κερατίνωση   –   Απώλεια μυικής μάζας
 • Ερεθισμός, κοκκινίλες, συμφόρηση   –   Κηλίδες και δυσχρωμίες
 • Αντιδραστικό, ευαίσθητο δέρμα   –   Συγκέντρωση λίπους, κυτταρίτιδα
 • Σακούλες κάτω από τα μάτια   –   Ραβδώσεις

Αυτή η συμβουλευτική συνεδρία βοηθά στην επιλογή προϊόντων και πρωτοκόλλων, προσαρμοσμένων στον καθένα ξεχωριστά. Για περίπου τριάντα λεπτά, στην πρώτη συνεδρία, παίρνουμε το ιστορικό και έτσι καθορίζεται η θεραπεία που θα ακολουθηθεί.

Εξίσου σημαντική κατά τις επόμενες επισκέψεις είναι η παρακολούθηση της εξέλιξης του δέρματος. Αρκεί μία διάγνωση δεκαπέντε λεπτών σε κάθε επίσκεψη, προκειμένου να γίνει παρακολούθηση και να δοθούν εξηγήσεις για τη περιποίηση στο σπίτι.

Για να διευκολυνθεί η διάγνωση διατίθεται «Δελτίο ιστορικού» (έγγραφο-φόρμα) από τα Laboratoires GERnétic Synthèse, το οποίο καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία της αρχικής διάγνωσης και των επόμενων επισκέψεων. Στο δελτίο αναγράφονται τα ερωτήματα προς απάντηση, καθώς και τα κριτήρια μέτρησης. Το Δελτίο ιστορικού συνοδεύει και εξυπηρετεί τον πελάτη σε κάθε θεραπεία.

Εφαρμογή προϊόντων

Χειρισμός και αποφυγή θέρμανσης των προϊόντων

Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της GERnétic International απορροφώνται εύκολα και πολύ γρήγορα. Τα συστατικά αυτά είναι συχνά ευαίσθητα και δεν πρέπει ποτέ να «θερμαίνονται» κατά την εφαρμογή τους στο ινστιτούτο αισθητικής ή στο σπίτι.

‘Ετσι, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγονται παρατεταμένα μασάζ με τα προϊόντα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση και «στατικό ηλεκτρισμό», ο οποίος μειώνει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας μέσω μαγνητικής απόκρισης.

Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν συνιστούμε τη χρήση θέρμανσης ή πλαστικής μεμβράνης. Έτσι, αποτρέπεται η εφίδρωση.

Αρκεί η θερμότητα του σώματος, η οποία επιτρέπει την αποτελεσματική διείσδυση των φυσικών ενεργών συστατικών. Για βέλτιστα αποτελέσματα αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα απλό βαμβακερό ύφασμα και ένα κάλυμμα.

Συνδυασμοί προϊόντων

Τα διάφορα προϊόντα της GERnétic International μπορούν να εφαρμόζονται σε συνδυασμό κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας. Έτσι, αν ένας πελάτης έχει διάφορα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα.

Ωστόσο, δεν συνιστάται η ανάμειξη των προϊόντων της GERnétic με προϊόντα άλλων εταιρειών, τα οποία έχουν άγνωστη σύνθεση και/ή περιέχουν συνθετικά συστατικά. Υπάρχει κίνδυνος δυσανεξίας του δέρματος.

Προϊόντα για το σώμα

Η εφαρμογή προϊόντων για το σώμα ξεκινάει πάντα από τα πέλματα του ποδιού με ανοδικές κινήσεις, συνεχίζεται στα πόδια, και τελειώνει στη μέση με δεξιόστροφες κινήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Εφαρμογή στο σπίτι

Στο σπίτι τα προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, σε μικρές ποσότητες κατά την εφαρμογή, για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Συμπληρώστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και συμβουλές ομορφιάς!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας! Ενημερωθείτε πρώτοι για Σεμινάρια και τα Νέα Προϊόντα μας!

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

b2b login