Top

Οι αφορισμοί, ποτέ δεν ωφέλησαν κανέναν! Δεν είναι ούτε θεμιτό ούτε παραγωγικό να μειώνουμε την προσφορά της μίας ή της άλλης κατηγορίας, καθώς κάθε κομμάτι της περιποίησης του δέρματος μπορεί και πρέπει να έχει το ρόλο που του αναλογεί. Το ζητούμενο είναι η αισθητικός, ο δερματολόγος ή και ο πλαστικός χειρουργός, να μπορούν να αντιληφθούν την πηγή του προβλήματος που καλούνται να αντιμετωπίσουν κάθε φορά και κυρίως τις παραμέτρους που σχετίζονται με την επίλυσή του. Τέτοιες είναι το κόστος, ο χρόνος που θα απαιτηθεί αλλά και η σοβαρότητα του εκάστοτε θέματος.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η χρήση μηχανημάτων, ασφαλώς και είναι αποτελεσματική. Γιατί όμως να αρκεστούμε σε αυτό, όταν μπορεί να γίνει αποτελεσματικότερη με το συνδυασμό των κατάλληλων προϊόντων; Προϊόντα πλούσια σε συστατικά που μπορούν να απορροφηθούν σε πρώτη φάση από την επιδερμίδα και στη συνέχεια να δράσουν σε επίπεδο κυττάρου ή της μεσοκυττάριας ουσίας, ώστε η ώθηση που δίνει το μηχάνημα να αποδώσει ταχύτερα αποτελέσματα!

Όταν για παράδειγμα μέσω της εφαρμογής μίας θεραπείας με fractional laser, μετουσιώνουμε κάποια επίπεδα της επιδερμίδας ώστε να ωθήσουμε το δέρμα να παραγάγει καινούριο κολλαγόνο και ελαστίνη, τις περισσότερες φορές παρατηρείται ερυθρότητα καθώς και ευαισθησία στην περιοχή. Ένα προϊόν με αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες (βλ. κρέμα SYNCHRO), θα προσφέρει γρήγορη ανακούφιση και ταχύτερη επούλωση, από το να αφήναμε το δέρμα από μόνο του να ανακάμψει. Πέραν τούτου, τι πιο λογικό, όταν επιδιώκουμε την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω μίας θεραπείας με τη χρήση μηχανημάτων, να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας ένα προϊόν που να της παρέχει παράλληλα και όλα τα απαραίτητα δομικά στοιχεία που χρειάζονται γι’ αυτές τις διεργασίες;

Ασφαλώς τα παραπάνω, ισχύουν σε περιπτώσεις συνδυασμού μηχανημάτων και προϊόντων φροντίδας. Όταν όμως το άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο ή κοινώς η πελάτισσα, δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε τεχνολογική παρέμβαση για την επίλυση του θέματος που αντιμετωπίζει, τότε και εμείς ως αισθητικοί καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις δυνατότητές της, αποκλειστικά με τη χρήση προϊόντων περιποίησης. Και ευτυχώς το πετυχαίνουμε! Πώς;

Όλα ξεκινούν από την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος κάθε φορά. Μη νομίζετε πως μία τέτοια επιλογή είναι εύκολη ακόμη και για τους επαγγελματίες του κλάδου μας. Απαιτεί βαθιά γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία του αντικειμένου μας, ώστε να επιλέξουμε μέσα από μία πληθώρα κωδικών, το ιδανικό προϊόν ανά περίπτωση. Ιδανικά ένα προϊόν περιποίησης πρέπει να εξασφαλίζει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών που περιέχει, να παρέχει ενυδατικά στοιχεία αλλά και να ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας ώστε να ενισχύσει τη βέλτιστη λειτουργία της. Επίσης, η κύρια δράση της θα πρέπει να διασφαλίζεται μέσω δραστικών συστατικών αλλά και των συνοδών ουσιών όπως ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και δομικά στοιχεία, ικανών να ισορροπήσουν ελλείψεις που μπορεί να εμφανίζει ένας οργανισμός.

Τα εργαστήρια της GERnétic έχουν καταφέρει, μετά από χρόνια μελετών, όσων αφορά τη διαδικασία γήρανσης αλλά και τις συνιστώσες για την υγιή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, να παρασκευάσουν πραγματικά καινοτόμα προϊόντα. Προϊόντα που έχουν στοχευμένη δράση και καταφέρνουν να εισχωρήσουν σε συγκεκριμένα σημεία του δέρματος, παρέχοντάς τους ενυδατικά στοιχεία, θρεπτικά συστατικά, διεγέρτες, αντιοξειδωτικά, βοτανικά εκχυλίσματα αλλά και κάθε άλλη εξειδικευμένη ουσία που απαιτείται κάθε φορά. Πολλές φορές μάλιστα, όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από ένα μόλις προϊόν που εξασφαλίζει την άμεση θρέψη και ενίσχυση της φυσικής ανάπλασης του δέρματος!

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η GERnétic έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την απορρόφηση των συστατικών της μέσω:

– Απομάκρυνσης της περίσσειας του λιπιδικού μανδύα.

– Χρήσης ενυδατικών παραγόντων σε κάθε προϊόν.

– Ενισχυτών διείσδυσης.

– Ρύθμισης του pH σε κάθε προϊόν.

– Χρήσης φυτικών ουσιών εξειδικευμένης δράσης (κυρίως τερπενίων).

– Παραγωγής μικρομοριακών ουσιών(περίπου 500 Dalton).

– Υδρόλυσης ή διάλυσης των μεγάλο μοριακών ουσιών.

– Δημιουργίας βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών από δυσαπορρόφητα προϊόντα.

– Λιποσωμάτων.

 

Ποτέ άλλοτε ένα προϊόν δεν είχε τον ολοκληρωμένο και λειτουργικό χαρακτήρα που συναντάμε στις προτάσεις της GERnétic. Όταν μία κρέμα της GERnétic χαρακτηρίζεται ως συσφικτική, αυτό θα σας προσφέρει και θα το κάνει πραγματικά. Χωρίς μεγαλοστομίες και κενές υποσχέσεις για επιστροφή του χρόνου ακόμη και 20 χρόνια πίσω! Καμία μέθοδος δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό όμως που θα σας παρέχει ένα προϊόν με την υπογραφή της GERnétic, είναι η βεβαιότητα πως:

  • Τα δραστικά συστατικά που περιέχει θα απορροφηθούν απόλυτα από το δέρμα σας.
  • Θα θρέψει ουσιαστικά τα κύτταρά σας, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία τους.
  • Θα διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Θα παρέχει στα κύτταρα τα απαραίτητα αμινοξέα και στοιχεία που χρειάζονται για τη σύνθεσή τους.
  • Θα φροντίσει να παρέχει και αντηλιακή προστασία για τη μείωση της φωτογήρανσης!
  • Θα περιέχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες οι οποίοι εμποδίζουν τη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Και όλα τα παραπάνω γίνονται εφικτά, μέσα από τη χρήση ενός και μόνο προϊόντος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Συμπληρώστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και συμβουλές ομορφιάς!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

b2b login