Top

Οι ελλείψεις και οι εσωτερικές δυσλειτουργίες του οργανισμού μας, γίνονται ορατές μέσα από αισθητικούς παράγοντες όπως η απόχρωση του δέρματος, η φωτεινότητα και η ελαστικότητά του. Με απλά λόγια, όταν είμαστε υγιείς, αυτό αποτυπώνεται και στην εικόνα μας. Σημαντικός παράγοντας για την καλή υγεία, αποτελεί η σωστή διατροφή. Ο Dr. Albert Laporte, ιδρυτής της GERnétic, μετουσίωσε τη φιλοσοφία του για τη σημασία της καλής διατροφής στην υγεία και εμφάνιση του ανθρώπου, σε κάθε διατροφοκαλλυντικό προϊόν της αγαπημένης μας εταιρείας. Ας κάνουμε το ίδιο!

Τα προϊόντα της GERnétic είναι πασίγνωστα για τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες των συστατικών τους. Η ίδια ποιότητα θα πρέπει να κυριαρχεί και στις διατροφικές επιλογές της καθημερινότητάς σας. Οι πρώτες ύλες που επιλέγουμε για τη διατροφή μας, θα πρέπει εκτός από αρεστές στον ουρανίσκο μας, να είναι και ωφέλιμες για τον οργανισμό μας, επιτρέποντας και στο τελευταίο κύτταρο του σώματός μας, να προσλάβει τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του. Στη γνωστή φράση «Είμαστε ό,τι τρώμε», εμείς θα προσθέταμε τρεις επιπλέον λέξεις. «Και αυτό φαίνεται!». Η επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών αποτυπώνεται στην καλή μας υγεία, στην αποστράγγιση των τοξινών, στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και το μεταβολισμό.

Είναι άλλο να απομονώνεις συγκεκριμένες ουσίες από μία φυσική πρώτη ύλη (εργαστήρια GERnétic) και εντελώς διαφορετικό να δημιουργείς τεχνητές ουσίες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή μας και πολύ περισσότερο στη διατροφή μας! Χρωστικές, trans έλαια και συντηρητικές ουσίες, είναι στοιχεία που δε θα τα βρείτε στα φρούτα και σίγουρα δε θα τα συναντήσετε στα λαχανικά. Σε βασικές δηλαδή κατηγορίες τροφίμων οι οποίες και θα πρέπει να διέπουν μία ισορροπημένη διατροφή. Δυστυχώς, οι σύγχρονες διατροφικές επιλογές που μας κατακλύζουν, αποτελούνται από ένα πλήθος τεχνητών ουσιών και εξωφρενικά επίπεδα ζάχαρης οι οποίες, στην καλύτερη περίπτωση, δεν έχουν κανένα όφελος για τον οργανισμό μας. Στη χειρότερη, εκτός από περιττό βάρος, επιβαρύνουν βασικά συστήματα του οργανισμού μας (λεμφικό, γαστρεντερικό κ.ά.), δημιουργώντας μία σειρά προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά μας (πρήξιμο, κατακράτηση, τοξίνες κτλ.) και απειλούν την υγεία μας.

Εκτός από τη θρέψη των κυττάρων, στα προϊόντα της GERnétic σημαντικό ρόλο παίζει και ο όρος “ενυδάτωση”. Το νερό, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση της καλής διατροφής. Σημαντικά ποσοστά νερού λαμβάνουμε ή τουλάχιστον θα έπρεπε να λαμβάνουμε και μέσω των τροφών. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας τρώγοντας σνακ από το σακουλάκι του σούπερ μάρκετ; Οι χυμοί φρούτων, το αγγούρι, τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά, είναι πλούσια σε νερό και πολύτιμα ενυδατικά υγρά για τον οργανισμό μας, συμβάλλοντας στην αποτοξινωτική διαδικασία.

 

 

Η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι φανταζόμαστε, αν διαμορφώσουμε μία ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα των γεύσεων και του φαγητού. Μία προσέγγιση όπως αυτή του Dr. Albert Laporte για μία καλή διατροφή χωρίς υπερβολές και στερήσεις αλλά με έμφαση στην έννοια της θρεπτικότητας και της ουσιαστικής ικανοποίησης των αναγκών που έχει από εμάς ο οργανισμός μας. Όσο πιεστική και αν έχει γίνει η καθημερινότητάς μας, έχουμε χρέος προς τον εαυτό μας να αφιερώνουμε το χρόνο που απαιτείται για να επιλέγουμε, να προετοιμάζουμε και να απολαμβάνουμε τις τροφές που θα μας χαρίσουν υγεία, αντοχή, ευεξία και καλή διάθεση!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Συμπληρώστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και συμβουλές ομορφιάς!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

b2b login