Top

 

Το δέρμα μας, αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο που διαθέτει ο άνθρωπος και όπως όλα τα όργανα του σώματός μας, χρειάζεται νερό για την επιβίωσή του και ακόμη περισσότερο νερό για την καλή του υγεία και εμφάνιση! Ας ταξιδέψουμε μαζί στο φανταστικό κόσμο του νερού και της ενυδάτωσης, ανακαλύπτοντας όλα εκείνα τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα μας.

 

Το σώμα μας, αποτελείται από περίπου 70% νερό, το οποίο είναι υπεύθυνο για μία σειρά απαραίτητων οργανικών λειτουργιών, χωρίς τις οποίες θα ήταν αδύνατο να επιζήσουμε. Μέσω των αγγείων, το νερό μεταφέρει σε κάθε κύτταρο του σώματός μας, όλα εκείνα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την καλή λειτουργία τους, ενώ παράλληλα απομακρύνει και αποβάλει από τον οργανισμό μας κάθε περιττό στοιχείο.

Ας πάμε τώρα σε μία μεγάλη έκπληξη. Η επιδερμίδα μας, δεν έχει αγγεία! Τα αγγεία βρίσκονται στο «χόριο», τη βασική δηλαδή στοιβάδα, ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και η οποία είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία με νερό και θρεπτικά στοιχεία που απαιτούνται για την υγεία του ανθρώπινου δέρματος. Και ενώ μέσω της επιδερμίδας, με μικρομοριακά προϊόντα όπως τα GERnetic, μπορούμε να μεταφέρουμε θρεπτικά συστατικά από έξω προς τα μέσα στις κατώτερες στοιβάδες, το νερό επειδή είναι μεγαλομοριακό, δεν μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος!

Με βάση τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε πως η εκ των έσω τροφοδότηση του οργανισμού μας με νερό είναι αναντικατάστατη, καθώς αυτός ο άοσμος, άχρωμος και άγευστος “φίλος” μας, έχει μοναδικές ιδιότητες για την υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Το νερό συμβάλλει όχι μόνο στην αναζωογόνηση των υπαρχόντων κυττάρων αλλά και στη δημιουργία νέων, χαρίζοντας παράλληλα ελαστικότητα, απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα μας. Με απλά λόγια προσφέρει υγεία στο δέρμα μας και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα και εμφάνισή του!  

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως το δέρμα μας αποτελεί επί της ουσίας

τη μόνη εξωτερική ασπίδα του οργανισμού και την πρώτη γραμμή άμυνας, σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, περιβαλλοντικές αλλαγές κτλ. Το ότι μπορεί να τα καταφέρνει καλά στο ρόλο του, δε σημαίνει πως εκείνο δε δέχεται τις συνέπειες αυτής της μάχης. Φθορές, ρυτίδες, πρόωρη γήρανση, απώλεια λάμψης, ξηρότητα, είναι κάποιες από αυτές τις συνέπειες, οι οποίες μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται αν δε φροντίζουμε σωστά την επιδερμίδα μας. Και ο πιο απλός τρόπος για να το κάνουμε, είναι το νερό!

Μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα, είναι ανθεκτική στις περιβαλλοντικές αλλαγές, είναι σφριγηλή, απαλή και αντιστέκεται πολύ καλύτερα στις φθορές του χρόνου. Πολλές φορές ακούμε ανθρώπους να λένε «Σήμερα, ούτε νερό δεν προλαβαίνω να πιω». Δυστυχώς αυτό το ακούει και ο οργανισμός σας, ο οποίος ενεργοποιώντας μία σειρά μηχανισμών αυτοσυντήρησης, θα φροντίσει ώστε να διαχειριστεί το νερό με φειδώ. Έτσι λοιπόν θα “κόψει” την τροφοδοσία της επιδερμίδας με νερό και θα το κατευθύνει προς άλλα βασικά όργανα που σχετίζονται με τη λειτουργικότητά του. Με απλά λόγια, η φύση επιλέγει την επιβίωση από την καλή εμφάνιση. Αλήθεια, αξίζει να βάζουμε τέτοιες προκλήσεις στον οργανισμό μας, όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να γεμίζουμε το ποτήρι μας τακτικά με αγαπημένο, δροσερό νεράκι;

 
Πατηστε στην εικόνα και δειτε την ενυδατική σειρά της GERnetic

 

Δειτε εδώ την ενυδατική σειρά της GERnetic

Πατηστε στην εικόνα και δειτε την ενυδατική σειρά της GERnetic

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Συμπληρώστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και συμβουλές ομορφιάς!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

b2b login