Top

Αποχαιρετάμε τη χρονιά που φεύγει και υποδεχόμαστε το νέο έτος με ανανεωμένη διάθεση, θέληση να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και με μία σειρά στόχων ομορφιάς που μπορούμε να επιτύχουμε, αν έχουμε θετική διάθεση, θέληση και επιμονή!

Η αυριανή εικόνα μας, χτίζεται από σήμερα!

 Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία μέρα. Το ίδιο ισχύει για την καλή εικόνα της επιδερμίδας σας. Δεν πρόκειται να επιτευχθεί με κάποιο μαγικό τρόπο μέσα σε μία ημέρα και πολύ περισσότερο όταν έχετε αφήσει να περάσει ο χρόνος χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας. Τι είδους προσπάθεια; Μη φανταστείτε κάτι δύσκολο! Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιείτε αντηλιακό όλο το χρόνο, θωρακίζοντας την επιδερμίδα σας από την ανεπιθύμητη ηλικιακή ακτινοβολία. Δεν είναι δύσκολο από τα πρώτα κιόλας σημάδια του χρόνου, να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μία αντιγηραντική κρέμα. Μήπως είναι δύσκολο να επιλέγετε να κάνετε ντους με χλιαρό νερό και όχι με καυτό; Υποσχεθείτε στον τόσο πολύτιμο εαυτό σας, πως αυτή η νεα χρονιά θα είναι το έναυσμα για μία σειρά απλών αλλά πολύ σημαντικών προσπαθειών που θα διασφαλίσουν την όμορφη και καλά φροντισμένη, αυριανή σας εικόνα!

 

 

Δημιουργήστε και τηρήστε τις “ρουτίνες” σας

Μπορεί και μόνο στο άκουσμα της λέξης ρουτίνα να ανατριχιάζετε αλλά υπάρχουν και κάποιες ρουτίνες, τις οποίες αν τις υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας, εκείνες θα ανταμείψουν την προσπάθειά σας, με μοναδικούς τρόπους. Δώστε στην επιδερμίδα σας την υπόσχεση, πως όσο κουραστική και αν ήταν η μέρα σας, εσείς θα βρείτε το χρόνο για να αφιερώσετε εκείνες τις στιγμές που απαιτεί ο καθαρισμός, η φροντίδα και η τόνωσή της. Τα σωστά αποτελέσματα για την υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας μας, επιτυγχάνονται μόνο όταν είμαστε απόλυτα συνεπείς με τις ρουτίνες φροντίδας. Από τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σας, την απομάκρυνση του μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε, έως και την τακτική απολέπιση, δείτε τις ρουτίνες αυτές από τη νέα χρονιά, όχι σαν μία βαρετή υποχρέωση αλλά σαν μία ανταμοιβή προς τον εαυτό σας! Τι λέτε, το έχουμε;

Αποχαιρετίστε τις κακές συνήθειες

Ναι, ναι, ναι. Το έχετε υποσχεθεί επανειλημμένως στον εαυτό σας αλλά κάθε φορά προκύπτει κάτι που σας οδηγεί σε διατροφικές ατασθαλίες ή στο άναμμα ενός ακόμη τσιγάρου. Η επιδερμίδα και η υγεία σας όμως, δεν κατανοούν και δε νοιάζονται για όλες αυτές τις αφορμές που πυροδοτούν αυτές τις κακές συνήθειες για τον οργανισμό σας. Ξεκινήστε λοιπόν να νοιάζεστε εσείς. Δεσμευθείτε στον εαυτό σας πως φέτος, όχι μόνο θα απαλλαγείτε από το τσιγάρο αλλά παράλληλα θα αποκτήσετε και έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής.

Είναι λίγο χαζό η επιστήμη να μας έχει χαρίσει τόσα καινοτόμα προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα μας, να αποκομίζουμε πραγματικά μοναδικά οφέλη από τη χρήση τους και την ίδια στιγμή να σαμποτάρουμε την προσπάθειά μας εξαιτίας κάποιων κακών συνηθειών μας. Όπως έχουμε ξαναπεί, η καλή υγεία αποτυπώνεται στην εικόνα της επιδερμίδας μας και η όμορφη επιδερμίδα αποτυπώνει την καλή κατάσταση του οργανισμού μας. Είναι στο χέρι σας να το επιτύχετε αυτό, κάνοντας μία δυναμική αρχή από το ξεκίνημα της νέα χρονιάς!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Συμπληρώστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και συμβουλές ομορφιάς!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

b2b login